Закажи Веднаш

Затоа што заслужваш да искусиш лично што има за тебе.

Целиот наш тим е сертифициран и имаат годишни обуки и тренинзи – такашто можеш да се опуштиш и да уживаш знаејќо дека сме во чекор со најновите трендови. Наша цел е да ти помогнеме да се чувствуваш најдобро со тоа што ќе изгледаш така. Закажи термин денес!

Кои се бенфитите од нашите услуги?

Закажи пред овој викенд и добиј 20% попуст!*


ЗАКАЖИ ГО ТВОЈОТ ТЕРМИН СЕГА!


Kelsey – Owner
Steve – Senior Stylist
Mary Kate – Eyelash Specialist
Tina – Brow Master
Becky – Stylist
Rosa – Junior Stylist
Ross – Apprentice Stylist

Our Business

56203 Maribel Peaks Road

Suite 180

Big Bear Lake, CA 92333

904-555-3092

Our Hours

Monday: 10:00am – 7:00pm
Tuesday: 9:00am – 8:00pm
Wednesday: 9:00am – 8:00pm
Thursday: 9:00am – 8:00pm
Friday: 9:00am – 8:00pm
Saturday: 9:00am – 6:00pm
Sunday: 10:00am – 5:00pm